“Η ΠΟΣΠΕΡΤ, αταλάντευτα συνεχίζει τον αγώνα εναντίον όσων επιβουλεύονται την ΕΡΤ, είτε είναι πολιτικοί, είτε μητροπολίτες, είτε απατεώνες”

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ για τη σύλληψη του απατεώνα που εξαπατούσε πολίτες και τους έταζε πρόσληψη στην Δημόσια Τηλεόραση .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΟΣΠΕΡΤ συνεχίζοντας να προασπίζει τα συμφέροντα των εργαζομένων αλλά και της ΕΡΤ, βοήθησε στην αποκάλυψη και εντέλει στη σύλληψη του απατεώνα που με απατηλές υποσχέσεις αποσπούσε κατ’ εξακολούθηση μεγάλα χρηματικά ποσά για δήθεν προσλήψεις στην ΕΡΤ .

Φερόταν και συστηνόταν ως υπάλληλος ΕΡΤ και αλληλέγγυος της ΕΡΤopen και παράλληλα μέσα από γραπτά μηνύματά του συκοφαντούσε και λοιδορούσε τους εργαζόμενους και την εταιρία. Υπήρχαν καταγγελίες για τον συγκεκριμένο πλέον του ενός χρόνου. Ήταν αδύνατον όμως να τον εντοπίσουμε.

Την Παρασκευή το πρωί, μας επισκέφτηκε γυναίκα πολίτης η οποία μας ενημέρωσε ότι σε δύο ημέρες θα ήταν συνάδελφός μας γιατί ο συγκεκριμένος είχε κάνει την πρόσληψή της με το αζημίωτο αλλά «αγκάθι» ήταν ότι της ζητούσε επιπλέον χρήματα.

Αμέσως η ΠΟΣΠΕΡΤ την ενημέρωσε ότι πρόκειται για απατεώνα και ότι οι προσλήψεις στην ΕΡΤ γίνονται μόνο μέσω ΑΣΕΠ. Κατόπιν κατάφερε με επιμονή να πείσει τη συγκεκριμένη κυρία ότι ήταν ευκαιρία να σταματήσει η παράνομη λειτουργία του συγκεκριμένου απατεώνα που εκμεταλλευόταν την ανασφάλεια, τον πόνο και τη δυστυχία συνανθρώπων μας, τάζοντάς τους τα πάντα για το μέλλον τους.

Με τη σύμφωνη γνώμη της λοιπόν, η ΠΟΣΠΕΡΤ, μέσω του Προέδρου της Π.Καλφαγιάννη, επικοινώνησε με τα κεντρικά γραφεία της Ασφάλειας Αθηνών και κατήγγειλε το γεγονός, δίνοντας παράλληλα τα στοιχεία της προαναφερόμενης κυρίας καθώς και άλλων καταγγελιών ώστε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Η Ασφάλεια αντέδρασε άμεσα και συνέλαβε τον δράστη.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας το απόγευμα πήγε στη ΓΑΔΑ και έδωσε κατάθεση και τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ, αταλάντευτα συνεχίζει τον αγώνα εναντίον όσων επιβουλεύονται την ΕΡΤ, είτε είναι πολιτικοί, είτε μητροπολίτες, είτε απατεώνες. Η ασπίδα που σηκώνουμε απέναντί τους είναι η ασπίδα της ψυχής μας και είναι μια ασπίδα κρυστάλλινη προς όλες τις κατευθύνσεις.