Πόσοι Αξιωματικοί- Διοικητές Βοηθοί και Τμηματάρχες- έχουν υπηρεσιακά οχήματα και πόσους οδηγούς διαθέτουν;

Με αφορμή τις συλλήψεις του Αστυνομικού Διευθυντή και του Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Επισήμων, ένα σύντομο κείμενο με ενδιαφέρουσες παραθέσεις από Αστυνομικό – αναγνώστη απεστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του NantiaReport.gr

«Τη στιγμή που υπολείπονται οχήματα από Υπηρεσίες, και στελεχιακό δυναμικό, εμείς καθόμαστε να διαβάζουμε δυο ημέρες για τη σύλληψη του Αστυνομικού Διευθυντή και του Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Επισήμων, για χρήση υπηρεσιακού οχήματος εν υπηρεσία και ένεκα αύτης.
Αν θέλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι, γιατί δεν κοιτάτε πόσοι στη Διοίκηση Αξιωματικοί  Ανώτατοι και Ανώτεροι , από Διοικητές Βοηθοί και Τμηματάρχες -μέχρι και Αστυνόμοι Β – έχουν στη διάθεσή τους από δύο υπηρεσιακό όχημα – τέσσερα (μόνο) ο Ασφαλειάρχης ?
Και να το πάμε και πιο πέρα, ας υπολογιστούν και οι τουλάχιστον δύο οδηγοί στη διάθεσή τους, για να δούμε ποιοι εκμεταλλεύονται τη θέση και την Υπηρεσία τους ?…..
Όσο για τον Προϊστάμενος των “αδιάφθορων” που στοιχειοθέτησαν σε μια ανώνυμη καταγγελία τη δικογραφία για τους δύο Αξιωματικούς, να του θυμίσουμε ότι …… “ο αναμάρτητος πρώτος το λίθον βαλέτω”, γιατί οι γερανοί δεν γνωρίζουν ιδιοκτήτες οχημάτων….. αλλά σηκώνουν παράνομα σταθμευμένα οχήματα, χωρίς οδηγό……
»