Πως σχολιάζουν Αστυνομικοί το “πάγωμα” στα ειδικά μισθολόγια από 01/01 2017|ΑΠΟΨΗ*

Η τροπολογια με το χαρακτηρισμό του κατεπειγοντος η οποία κατατέθηκε στη Βουλή, για πάγωμα όλων των μισθολογικων προαγωγών στα ειδικά μισθολόγια από 01/01 2017 έως 31/12 2018, προκάλεσε την άμεση αντίδραση των ενστόλων

image

Κόβονται οι μισθολογικές προαγωγές και οι ωριμάνσεις στα ειδικά μισθολόγια! Καλώς τα δεχτήκαμε, κρίμα που θα πάμε αμαχητί. ….!
image

*Γιώργος Δεληγιωργης- ΘΣΝ


Να τους χαίρονται οι συνάδελφοι που τους ψηφίσανε και τους δύο της κυβέρνησης,Ουρλιάζατε κάποιοι γλύφτες συνδικαλισταράδες οταν μας δωσανε το 50% και μας ειχαν υποσχεθεί και τα υπόλοιπα σε σταδιακή εξόφληση ότι είναι προδοσία και πρέπει να τους κυνηγήσουμε.Τώρα που αυτοί ξεπεράσανε σε κωλοτούμπες και την κομανέτσι τι έχετε να πείτε?Λίγη ευθιξια και σκύψιμο κεφαλιού δεν βλάπτει.
image

*Αλέξανδρος Καλευρας, ΘΣΝ


Όταν δεν ξέρεις πως είναι να βγάζεις το μεροκάματο στο πεζοδρόμιο
είναι λογικό από ένα έδρανο με 10.000 ευρώ μισθό να ψηφίζεις ότι θέλουν οι δανειστές.
Το παραμύθι έλαβε τέλος.
Ή εμείς ή αυτοί..
*Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών


Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι οι δανειστές έψαχναν κάτι πιο μνημονιακό από την Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Και να που το βρήκαν.
Είναι πολύ μπροστά οι άνθρωποι…….
image

*Θοδωρής Τσαϊρίδης, ΘΣΝ


Με παράθεση το τραγούδι του Δ.Σαββοπουλου, “Το χειμώνα ετούτο”, ο συνδικαλιστές της ΠΟΣΥΦΥ Αττικής Νίκος Μπαλούρδος, σχολίασε προς τους συναδέλφους του
“Παιδιά με αυτά που ψηφίζουν άμα τον χειμώνα τούτο τον πηδηξουμε όχι μόνο δέκα χρόνια καθαριζουμε, ολόκληρη αιωνιότητα βγάζουμε – αν κ δεν νομίζω ότι η σημερινή Ελλάδα προσφέρεται για μακρά διαμονή, τουλάχιστον για τους Έλληνες”!!!
image

*Νίκος Μπαλουρδος, ΠΟΣΥΦΥ