Πορείες στο κέντρο της Αθήνας- Συνεχής ενημέρωση

Πορείες ενόψει εκδηλώσεων για τα 11χρόνια από το θανάσιμο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια το 2008

(06/12-14.30) Ολοκληρώθηκε η πορεία με τους συμμετέχοντες να επιστρέφουν στα Προπύλαια. Σε πλήρη ανάπτυξη οι Αστυνομικές δυνάμεις σε όλους τομείς ευθύνης που έχουν διατεθεί σε Μέτρα Τάξης ενόψει των προγραμματισμένων εκδηλώσεων και το απόγευμα (06/12-18.00) από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με την πορεία να καταλήγει στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου στα Εξάρχεια.

(06/12-13.00) Ξεκίνησε η πορεία με συμμετοχή περίπου 800 άτομα μεταξύ των οποίων και άτομα του “χώρου” να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και φορτωμένα με σακίδια. Εντολές Κέντρου προς τα πληρώματα για αυξημένα μέτρα και μέτρα αυτοπροστασίας, ελέγχους σε άτομα που δε δικαιολογούν την παρουσία τους. Ανάπτυξη Αστυνομικών δυνάμεων στο μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσει η πορεία.

Περίπου 800άτομα μεταξύ των οποίων και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν προγραμματισμένη πορεία από τα Προπύλαια, με κατεύθυνση τη Βουλή.

Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί γ(06/12) στο κέντρο της Αθήνας, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχουν προγραμματισθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από τις 10.00πμ της Παρασκευής (06/12) έως την 07.00πμ του Σαββάτου (07/12) με σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας ενώ κατά περίπτωση,  δεν θα επιτραπεί η στάση και η στάθμευση σε οδούς και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων.