Πολύκαστρο: Απόστρατος της Χωροφυλακής, δώρισε το αυτοκίνητό του στο Α.Τ. Παιονίας

Πρωτοβουλία, η οποία αξίζει να βρει μιμητές. Προσέφερε ως δωρεά το όχημα του στο Αστυνομικό Τμήμα, για τις ανάγκες Αστυνόμευσης της περιοχής τους.

ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ-592

Υπηρέτησε στις τάξεις της πάλαι ποτέ ελληνικής βασιλικής αγροφυλακής και στην συνέχεια της ελληνικής χωροφυλακής από το 1958 έως το 1984, όταν για λόγους υγείας αποχώρησε από τις τάξεις της.

ΔΩΡΕΑ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ο Γεώργιος Γκαγκαρίδης- σήμερα- είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Αντιλαμβάνεται ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΛ.ΑΣ λόγω έλλειψης μέσων καθως μία από τις κόρες του, η Φωτεινή Γκαγκαρίδη υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ φέρει το βαθμό της Αστυνόμου κι εκτελεί χρέη Διοικητή, στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ειδομένης.

Για την καλύτερη αστυνόμευση, τής περιοχής τους, προχώρησε στην δωρεά

Συγκινημένοι ο Υποδιεθυντής Δημήτριος Χαραλαμπίδης, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, μαζί με το Διοικητή του ΑΤ Παιονίας Αντώνιο Μπουζαλά, σε μια λιτή τελετή (28/03) στις εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, με εδρα το Πολύκαστρο, παρέδωσαν τιμητική διάκριση στον απόστρατο Γιώργο Γκαγκαρίδη και τον ευχαρίστησαν για την εξαίρετη πράξη του και την προσφορά του.

_________

* Μαχητής