Πωλίνα: «Τελείωσε για αυτό σας γράφω.. όλα καλά»

Η τραγουδίστρια με ενα ευχαριστήριο μηνυμα για την υποστήριξη του κοσμου στην περιπετεια με την εξαφάνιση του γιου της, αναφέρθηκε στην ευχάριστη εξέλιξη

image

H μη εμφάνιση του 21άχρονου γιου της Πωλίνας, Αποστόλη, στο Ελ.Βενιζελος  (05/06) σε προγραμματισμένη πτήση της Blue Air από τη Γλασκώβη προς την Ελλάδα- οπως αποκάλυψε το nantiareport- την οδηγήσε στο ΤΑ Χαλανδρίου, να δηλώνει την εξαφάνισή του.
Τις πρώτες πρωινές ώρες (08/06), η Πωλίνα με ευχαριστήριο μήνυμά της προς όλους όσους τη στήριξαν, και ενημέρωσε για την ευχάριστη εξέλιξη της υπόθεσης!
«Χίλια ευχαριστώ παλιοί και νέοι και άγνωστοι φίλοι μου…οι περιπέτειες και οι δοκιμασίες χρειάζονται καμμία φορά για να μας θυμίζουν πόσο ευάλωτοι και μηδαμινοί είμαστε μπροστά στο απρόσμενο και πόσο δυνατοί κι ευλογημένοι όταν δεχόμαστε τόση αγάπη…και ακόμα στους φίλους του γιού μου, Ρωμανό, Δημήτρη, Rodrigo, Ελένη, Τάσο μία τεράστια αγκαλιά…χωρίς εσάς θα’ταν πολύ δύσκολο…».

image

Όταν διαδικτυακή φίλη, της ευχήθηκε όλα να έχει αισια έκβαση η περιπετεια της, η Πωλίνα σχολίασε: «τελείωσε γι’αυτό σας γράφω……όλα καλά».

https://mobile.facebook.com/polina.mishailidouc/posts/892060570923683?_rdr