Πολιχνιτος, Λέσβος: Συνελήφθη Ρουμάνος για ασέλγεια σε 10χρονες φίλες του ανιψιού του

Συνελήφθη Ρουμάνος μετά από αναζητήσεις, καθώς σε βάρος υποβλήθηκε καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικες, και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης

Τα τρία ανήλικα ηλικίας περίπου 10ετών, ο ανιψιός του Ρουμάνου και τρεις φίλες του έπαιζαν στην περιοχή του Πολιχνίτου το απόγευμα της Κυριακής  (24/10) και κάθισαν σε ταχυφαγείο για φαγητό , όταν εμφανίστηκε ο Ρουμάνος θείος του 10χρονου ο οποίος επέμενε να καθίσει μαζί τους. Τα κορίτσια ενοχλήθηκαν από την παρουσία του και σηκώθηκαν από τραπέζι για να αποχωρήσουν με τον ενήλικα να τις ακολουθεί. Όπως περιγράφουν στις καταθέσεις τους οι 10χρονος ο Ρουμάνος, άρχισε να τις παρενοχλεί και να τις φιλάει ενώ τις άγγιζε σε απόκρυφα σημεία.

Μια από τις ανήλικες κατάφερε να απομακρυνθεί και τρέχοντας ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία, και εκδόθηκαν αναζητήσεις για το Ρουμάνο, εντοπίσθηκε και συνελήφθη .  Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.