ΠΟΕΔΗΝ: “Ντου” σε άλλο Υπουργείο- “Ώπα, πάμε αλλού!”

Ηθελαν να μπουν στο Εργασίας και μπέρδεψαν τις στοές και βγήκαν στο Εσωτερικών. Το σχόλιο του Πολάκη.

Ημέρα απεργίας (13/03) για την ΠΟΕΔΗΝ με προγραμματισμένη συγκέντρωση και πορεία, στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόθεσή τους να βρεθούν στο Υπουργείο Εργασίας. Αφού κατέθεσαν λουλούδια στο “Δρομέα” του Κώστα Βαρώτσου έφτασαν στη Σταδίου. Ωστόσο οι συνδικαλιστές, μπέρδεψαν τις στοές και αντί να εισέλθουν στο Υπουργείο Εργασίας βγήκαν στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Εξωτερικά του κτηρίου, σε στατική εκτελεί υπηρεσία ο Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ (και συνδικαλιστής κατά το πρόσφατο παρελθόν), Νίκος Μάνος, με τους συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ μπροστά του. Ο προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος και οι υπόλοιποι συνδικαλιστές κινούνται με πρόθεση να εισβάλουν στο κτήριο και ακολουθεί (απολαυστικός ομολογουμένως διάλογος)

– “Τι κάνετε τώρα;”

– “Το υπουργείο Εργασίας, δεν είναι εδώ;”.

– “Όχι, δίπλα είναι το Υπουργείο Εργασίας”.

-“Τότε, πάμε δίπλα”.. με τους συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ να συνεχίζουν την πορεία τους, για το Υπουργείο Εργασίας, όπου είχαν συνάντηση δι’ αντιπροσωπίας με τον Ανδρέα Νεφελούδη… στο πεζοδρόμιο.

Ο Παύλος Πολακης,  σχολίασε με αφορμή το ευτράπελο των συνδικαλιστών της ΠΟΕΔΗΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!! Ο αρχηγός του τσίρκου ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ κανει λάθος στις στοές και στα υπουργεία ενώ εχει στήσει το σώου με τις κάμερες!!! Και μετα λέτε πως και γιατι κατέθεσε στεφάνι στο Δρομέα, ο Αγνωστος στρατιώτης νόμιζε πως ηταν….”.

polakis

Η κινητοποίηση των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία έγινε με αφορμή το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που προβλέπει μετάταξη δε Δήμους 526 τραυματιοφορεων – σε σύνολο 2.300 – πρώην σχολικοί φύλακες.

Η ΠΟΕΔΗΝ -μεταξύ άλλων- διεκδικεί ένταξη στα ΒΑΕ, διπλασιασμό- επέκταση και σε άλλα επαγγέλματα, αύξηση μισθών, πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, επαρκή χρηματοδότηση, “ώστε σε μια τριετία οι Δημόσιες Δαπάνες Υγείας να συγκλίνουν με το μέσο όρο της Ευρώπης”.