Πληρώματα της Άμεσης Δράσης σε παροχή βοήθειας ως προπομπός σε μεταφορά ανηλίκων σε Νοσοκομεία (video)

«Έγινε το ακατόρθωτο» απο πληρώματα της Άμεσης Δράσης σε συνδρομή ως προπομπός σε οχήματα πολιτών με ανήλικα σε ανάγκη με τη διάνοιξη της κυκλοφορίας και ολοκληρώθηκε με ασφάλεια η άμεση  μεταφορά σε Νοσηλευτική Μονάδα

Η ΔΙ.ΑΣ. με τομέα Πέραμα-Κερατσίνι, λαμβάνει (22/12 2021-18.00) εντολή για συνοδεία σε όχημα από το Λιμάνι Περάματος προερχόμενο  από Σαλαμίνα για το Νοσοκομείο Παίδων. Οι γονείς βρέφους- μερικών μηνών- είχαν ενημερώσει για έντονους σπασμούς και ο παιδίατρος έκρινε την επιτακτική ανάγκη μεταφοράς του στο Νοσοκομείο.

Τα πληρώματα με απόλυτο συντονισμό, και συνεχείς αναδιπλώσεις σε περίπου 20 λεπτά ως προπομπός έδωσαν άφιξη στο Νοσοκομείο.

Συμβολή των οδών Σταδίου και Αμερικής (27/01-11.00) οι επιπτώσεις της κακοκαιρίας “ΕΛΠΙΣ” παραμένουν ως κατάλοιπα σε μια πόλη που προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της. Τα πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών αντιλαμβάνονται όχημα με αναμμένα «αλάρμ» και κορνάροντας ο οδηγός να επιχειρεί να ανοίξει δρόμο. Στη θέση του συνοδηγού, μητέρα κρατούσε αναίσθητο το περίπου 2 μηνών παιδί της. Ο πατέρας και οδηγός του οχήματος ενημερώνει ότι πρέπει άμεσα να μεταβούν σε κλινική στους Αμπελόκηπους. Τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης, ως προπομπός διευκόλυναν την κίνηση του οχήματος και μέσα σε τρία λεπτά την οικογένεια έδωσαν άφιξη στην κλινική.

Ο πατέρας του νηπίου, τις επόμενες ημέρες απεύθυνε δημόσια έκκληση από τον επαγγελματικό λογαριασμό που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα για να βρει την ομάδα ΔΙΑΣ με την “άσπρη και μαύρη μηχανές” που τον βοήθησαν να φτάσει σε μια πορεία που ξεκίνησε από τη Δυτική Αττική στην Κλινική στους Αμπελοκήπους.