Ν.Ερυθραία: Ανασύρθηκε νεκρός μετά από φωτιά στη διώροφη πατρική του οικία- Ασφαλείς οι ηλικιωμένοι γονείς του

Κατά την αποκάθαρση σε διώροφη οικία στη Νέα Ερυθραία μετά από πυρκαγιά οι Πυροσβέστες εντόπισαν νεκρό τον γιο της οικογένειας

Στη διώροφη οικία επι της Μικράς Ασίας στη Νέα Ερυθραία (17/04-22.20) εκδηλώθηκε φωτιά και άμεσα μετέβησαν Πυροσβεστικές έξοδοι στο έργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Στο ισόγειο στεγάζεται κάβα, ιδιοκτησίας της οικογένειας,  και καθώς η πρόσβαση ήταν περιορισμένη, οι Πυροσβέστες έσπασαν τα ρολά για να ανέβουν στον 1ο όροφο και να κατασβέσουν τη φωτιά. Κατά την αποκάθαρση, ο 40χρονος γιος της οικογένειας εντοπίσθηκε απανθρακωμένος, ενώ οι Πυροσβέστες απομακρυναν με ασφάλεια τους ηλικιωμένους γονείς του.

Από μαρτυρίες φέρεται ο 40χρονος να αντιμετωπιζε θέματα ψυχικής υγείας και εξετάζεται η φωτιά να προκλήθηκε, με τη σόμπα γκαζιού που είχαν ως θερμαντικό μέσο στη διπλοκατοικία. Ωστόσο ο πατέρας του 40χρονου, περιέγραψε, «Ο γιος μου κάπνιζε, είχε πάρει τα φάρμακα του μιας και έχει προβλήματα ψυχολογικά. Ξεχάστηκε και άρπαξε φωτιά η κουβέρτα η μάλλινη και μετά ο καναπές. Δεν προλάβαμε..»

Η Πυροσβεστική επιχείρησε σε κατάσβεση της φωτιάς με 12 Πυροσβέστες και 4 οχήματα, και τη συνδρομή εθελοντών Πυροσβεστών.

Για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της φωτιάς, από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής ενεργείται προανάκριση .