Πήλιο: Κατέρρευσε στο Χιονοδρομικό Κέντρο ο δικηγόρος Παναγιώτης Αλεξόπουλος

Υπέστη ανακοπή και κατέληξε ενώ έκανε σκι, ο δικηγόρος Βόλου Παναγιώτης Αλεξόπουλος πάρα την παρέμβαση των γιατρών του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου

Την τελευταία κατάβαση στις πίστες του χιονισμένου βουνού που αγαπούσε, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής (14/03) ο δικηγόρος Βόλου Παναγιώτης Αλεξόπουλος. Ενώ κατέβαινε την πίστα με φίλο του, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε αναίσθητος στο χιόνι. Ο φίλος του κάλεσε σε βοήθεια και άμεσα μετέβη στο σημείο ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου Γρηγόρης Ιγγλέσης και οι δύο γιατροί του Χιονοδρομικού Κέντρου, οι οποίοι επιχείρησαν με ΚΑΡΠΑ να τον επαναφέρουν.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 61χρονο νομικό στο Νοσοκομείο Βόλου με τους γιατρούς να διαπιστωνουν το θάνατό του συνεπεία καρδιακής ανακοπής.

Ο αιφνίδιος θάνατος του δικηγόρου προκάλεσε θλίψη στο Βόλο, σε συγγενείς, φίλους και το νομικό κόσμο, καθώς ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος υπήρξε ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους δικηγόρους της πόλης. Ήταν έκδηλη η αγάπη του για το σκι και τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα, απολάμβανε το αγαπημένο του σπορ στις Αγριόλευκες.

____________________________

* με πληροφορίες taxydromos.gr