Πεύκη: ΔΙΑΣ βρέθηκαν σε επ αυτοφώρω κλοπή δικύκλου και οχήματος και σε καταδίωξη εκ των δραστών προσέκρουσε σε όχημα και ακολούθησε πεζή καταδίωξη

Αναζητήσεις στις περιοχές της Πεύκης και της Λυκόβρυσης από πληρώματα της Άμεσης Δράσης για τους δράστες κλοπής οχήματος και μηχανής μεγάλου κυβισμού

(31/05-02.10) Σε δύο προσαγωγές από την οδό Μπότσαρη στην Πεύκη προχώρησαν τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης ως ύποπτοι και τους οδήγησαν στο ΑΤ Πεύκης.

Πληρώματα της ΔΙΑΣ εντόπισαν (31/05-01.30) σε περιπολία BMW δίκυκλο μεγάλου κυβισμού και όχημα Audi και κάλεσαν τους επιβαίνοντες σε έλεγχο, ωστόσο οι οδηγοί ανέπτυξα ταχύτητα και επιχείρησαν διαφυγή.

Τα δίκυκλα της ΕΛΑΣ ακολούθησαν το κλεμμένο Audi στο οποίο επέβαινε ένα άτομο με μαύρα ρούχα και η καταδίωξη κατέληξε στην περιοχή της Πεύκης. Ο οδηγός καθώς είχε αναπτύξει ταχύτητα έχασε τον έλεγχο του Audi και κατέληξε σε όχημα πολίτη. Πεζός επιχείρησε να διαφύγει μέσα από το κτηριακο συγκρότημα επί της Μπότσαρη με τους αστυνομικούς να ακολουθούν πεζή καταδίωξη.

Ο ιδιοκτησίας του κλεμμένου οχήματος εντοπίσθηκε και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχαν κλέψει το όχημά του, σχεδόν 10λεπτα πριν εντοπισθούν από τα πληρώματα της ΔΙΑΣ από την ίδια περιοχή.

Σε συνδρομή κλήθηκαν και άλλα πληρώματα της Άμεσης Δράσης ενώ αναζητήσεις διαβιβάστηκαν και για το κλεμμένο BMW με τους δράστες να διαφεύγουν προς την περιοχή της Λυκόβρυσης.