Πετρούπολη: Έφηβη κατακρημνίστηκε ενώ επιχειρούσε να βγάλει φωτογραφία

Η έφηβη έπεσε στο γκρεμό από ύψος 14 μέτρων ενώ προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες

Πανικός και αναστάτωση επικράτησαν στην Πετρούπολη (12/09-19.10) όταν 15χρονη κατακρημνίστηκε από ύψος 14 μέτρων. Από μαρτυρίες η έφηβη είχε ανέβει σε βράχο, πάνω από το γήπεδο μπάσκετ, μαζί με άλλους πέντε συνομίληκούς της, και επιχείρησε να βγάλει φωτογραφίες. Όταν βρέθηκε στο κενό ένα απο τα παιδιά της παρέας την έπιασε από τα μαλλιά χωρίς να καταφέρει να ανακόψει την πτώση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, πρόκειται για μαθήτρια,  η οποία παρελήφθη έχοντας τις αισθήσεις της σύμφωνα με διασώστες του ΕΚΑΒ όμως φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τραύματα σε λαιμό, κατάγματα σε ανω και κατω άκρα.

Αναφορά στο NantiaReport.gr υποστηρίζει σε ερωτήσεις που δέχθηκε η 15χρονη από διασώστες και τα πληρώματα της ΔΙΑΣ πώς έπεσε, αν γλίστρησε ή αν την έσπρωξαν, εκείνη ανταποκρίθηκε «Δεν σας λέω».

Για την εξέλιξη ενημερώθηκε η μητέρα της 15χρονης, από το κινητό 12χρονης που ήταν στο χώρο. Πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ., που μετέβησαν στο χώρο αναζήτησαν πληροφορίες από τους φίλους της ανήλικης οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση ψυχολογικής σύγχυσης. Ενώ συνοδεία των κηδεμόνων τους, δύο φίλες της 15χρονης έχουν οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Πετρούπολης, για να δώσουν κατάθεση σχετικά με τις συνθήκες πτώσης της έφηβης.