Πετρούπολη: Κατέληξε στα βαρύτατα τραύματά της η νεαρή που δέχτηκε δολοφονική επίθεση απο τον πατέρα της, ενω κοιμόταν

Τραγικός επίλογος για την νεαρή που δέχθηκε δολοφονική επίθεση από τον πατέρα της και επιχείρησε να την κάψει ζωντανή στ ο διαμέρισμα τους στη  Πετρούπολη.

Υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της η οριακα ενήλικη Ειρήνη που δέχθηκε την επίθεση του πατέρα της, ενώ κοιμόταν, την τραυμάτισε με μαχαίρι και στη συνέχεια προκάλεσε εμπρησμό (30/08) με καυτό λαδι σε διάφορα σημεία του σπιτιού στην Πετρούπολη, για να αποκρύψει την πράξη του.

Η Ειρήνη, είχε κριθεί κλινικά νεκρή και με τραύματα από μαχαίρι στο μάγουλο νοσηλευόταν στη Μονάδα Εγκλημάτων του “Θριασίου”.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Νίκου Καλογρια, ο 56άχρονος είχε αποπειραθεί να στραγγαλίσει την κόρη του, φέρεται να της έκλεισε το στόμα σε μια απόπειρα να της αποφράξει την αναπνευστική οδο και να της προκαλέσει το θάνατο.

Οπως προέκυψε ο 56άχρονος, είχε νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, ενώ εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη.

Η Ασφάλεια, έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του 56άχρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αναμένεται να λάβει εξιτήριο για να τον οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.