ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: "Κλέφτρονια" σεσημασμένοι, οι δραστες της αποτυχημένης απόπειρας ληστείας.

Συνελήφθη κι εξετάζεται ως συνεργός στην αποτυχημένη απόπειρα ληστείας -το πρωι στα Πετράλωνα. Δήλωσε τραυματισμό ως θύμα τροχαίου, όταν η ακτινογραφία “έδειξε” βολίδα σε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο γλουτό, ενημερώθηκε η Αστυνομία και συνελήφθη.

image

Κλέφτρονια, γνωστοί στις Αρχές, οι δραστες της αποτυχημένης απόπειρας ληστείας, στο superMarket στην περιοχή των Πετραλώνων όπως προέκυψε από την εξακρίβωση στοιχείων των δύο- οι οποίοι έχουν συλληφθεί -από τους τρεις προσδιορισμένοι ως δράστες.
Συνελήφθη και ο δεύτερος συνεργός στην αποτυχημένη απόπειρα ληστείας, ενώ αναζητείται και ο τρίτος συνεργός τους, ο οποίος διαφεύγει.
Ο άνδρας, μετέβη στο Νοσοκομείο Ερυθρός, κατά  δήλωσή του, θύμα τροχαίου από την περιοχή της Καλλιθέας. Ωστόσο, οι γιατροί διαπίστωσαν κατά την εξεταση της ακτινογραφίας, ότι φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στον γλουτό.
Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, και πλήρωμα μετέβη στο Νοσοκομείο, με τον άνδρα να έχει συλληφθεί, ως συνεργός στην απόπειρα ληστείας, ενώ ο τραυματισμός του αποδίδεται στην ανταλλαγή πυροβολισμών με τους Αστυνομικούς.
Είχε προηγηθεί η σύλληψη του πρώτου  δράστη, όταν εγκλωβίστηκε σε ακατοίκητο στην απόπειρα του, να “περάσει” από μπαλκόνι σε ταράτσα ωστε να διαφύγει, ωστόσο έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι και να συλληφθεί.
Μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Οι αστυνομικοί σε μικρή απόσταση εντόπισαν το πιστόλι που είχε απορρίψει νωρίτερα. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του έτερου συνεργού τους, στην αποτυχημένη απόπειρα ληστείας στο super market,των Πετραλώνων.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport