Ηλεία: Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους- Ανασύρθηκαν δύο νεκροί

Αεροπορικό δυστύχημα, με συντριβή μονοκινητήριου αεροσκάφους, το οποίο κτά την πτώση του ανεφλέγη, σε κατοικημένη περιοχή στον Πύργο Ηλείας, με δύο νεκρούς τον εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενο από την αερολέσχη Μεσολογγίου

patrisnews.gr

Νεκροί ανασύρθηκαν ο πιλότος και ο συνεπιβάτης του μονοκινητήριου αεροσκάφους που κατέπεσε νωρίς το μεσημέρι (21/06) σε κατοικημένη περιοχή Χαριάς κοντά στη κοινότητα Μαγούλας του Δήμου Πύργου. Το εκπαιδευτικό αεροσκάφος, μετά την πτώση του ανεφλέγη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πιλότος και ο συνεπιβάτης, εντοπίσθηκαν απανθρακωμένοι.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα ασθενοφόρα ενώ άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα από την Π.Υ. Πύργου Ηλείας. Ενώ οι κάτοικοι του χωριού με κουβάδες και λάστιχα προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά μέχρι την άφιξη των πληρωμάτων της Πυροσβεστικής.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ιδιωτικό μονοκινητήριο  αεροσκάφος φιλοξενούνταν στις εγκαταστάσεις της Αερολέσχης Μεσολογγίου, ενώ είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου περίπου στις 11.00 το πρωί (21/06). Τα αίτια της πτώσης ερευνώνται .