Περιστέρι: Βιντεοληπτικό υλικό και επαφές του θύματος για τον προσδιορισμό του κύκλου υπόπτων στον εντοπισμό του δολοφόνου

Το δολοφόνο του 25άχρονου Τούρκου, κουρδικής καταγωγής ο οποίος ειχε απασχολήσει για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, αναζητούν οι Αρχές Ασφάλειας.

Προσωπικές εκκρεμότητες, ξεκαθάρισμα λογαριασμών, άρωμα γυναίκας ή ποινική δοσοληψία, οι υποθέσεις που εξετάζουν οι Αρχές, στον προσδιορισμό κινήτρων του δολοφόνου. Μαρτυριες υλικο απο τις καμερες ασφαλείας, και ο γεμιστήρας που έφερε το όπλου του δράστη και εντοπίσθηκε κάτω από τραπέζι της καφετέριας, εξετάζονται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ

Αν και οι πρώτες αναφορές- υπό το καθεστώς του σοκ- είχε εσφαλμένα μεταφέρει στο επιτελείο του Τμ.Διωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ότι δράστης και θύμα αποτελέσουν κοινή παρέα ελάχιστα πριν την εν ψυχρώ δολοφονία του 25άχρονου διαψεύστηκαν κατα την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού. Διακριβώθηκε οτι δεν προκύπτει ταυτοπροσωπεία για το δολοφόνο με τον άνδρα που αποχώρησε λίγο νωρίτερα από την καφετέρια του ηθοποιού.  Οπως έχει καταγραφεί ο δράστης,  συνομίλησε ελάχιστα με τον 25άχρονο και στη συνέχεια τον πυροβόλησε με το όπλο του στο κεφάλι.

Πηγές της Ασφάλειας ωστόσο σημειώνουν ότι ο δολοφόνος δεν είχε  πρόθεση να αποκρύψει την ταυτότητά του, καθως δεν ειχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κι έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Φάκελοι και υποθέσεις εξετάζονται σχολαστικά ενώ μαρτυρίες λαμβάνουν οι Αστυνομικοί τόσο από θαμώνες αλλά και από τον κοινωνικό κύκλο του θύματος ώστε να διακριβωσουν τις επαφές και τις σχέσεις που διατηρούσε στη  Ελλάδα, ώστε να προσδιορίσουν κύκλο υπόπτων από τον οποίο θα προκύψει ο δράστης της δολοφονίας.