Περιστέρι: Συνέλαβαν μετά από καταδίωξη κλεμμένου τροποποιημένου οχήματος, Αλβανό- Αναζητείται ο συνεργός του

Είχαν κλέψει πολυτελές τροποποιημένο όχημα, διέπραξαν διάρρηξη και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό, σε σήμα για έλεγχο επιχείρησαν να διαφύγουν και μετά από καταδίωξη τα πληρώματα της ΕΛΑΣ συνέλαβαν έναν από τους δράστες ενώ αναζητείται ο συνεργός του

Στη Λ. Αθηνών περιπολικό της νυχτερινής βάρδιας (04/11-04.30), εντόπισε λευκό Μercedes στο οποίο επιβαίνουν δύο άνδρες, με την κίνηση του οχήματος να κρίνεται ύποπτη και οι Αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό για έλεγχο, ωστόσο ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Με συνδρομή πληρωμάτων του τομέα, η καταδίωξη συνεχίστηκε στο Αιγάλεω με το όχημα των υπόπτων λόγω υπερβολής ταχύτητας που είχε αναπτύξει ο οδηγός, στην οδό Εδέσσης να ακινητοποιείται σε εκτροπή της πορείας του. Οι δύο επιβαίνοντες επιχείρησαν πεζή διαφυγή. Από αναζητήσεις πλήρωμα εντόπισε έναν από τους δύο άνδρες και συνελήφθη στο Περιστέρι .

Κατά το έλεγχο του οχήματος, στο ΑΤ Περιστερίου διαπιστώθηκε ότι έφερε τροποποιημένο εγκέφαλο και αν και δεν είχε δηλωθεί κλοπή , είχε αφαιρεθεί λίγο νωρίτερα . Σε έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος, κατασχέθηκαν  κερματοδέκτες οι οποίες περιείχαν μεγάλο χρηματικό ποσό τις οποίες είχαν κλέψει νωρίτερα καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο συνεργός του νεαρού ο οποίος συνελήφθη με την ποινική σε βάρος του δικογραφία από το ΤΑ Περιστερίου, ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία 18άχρονου Αλβανού, αναζητείται. Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.