Περιστέρι: Προφυλακιστέος για τον βιασμό της ανήλικης ετεροθαλούς αδελφής της συντρόφου του

Απόφαση προσωρινής κράτησης άκουσε μετά την απολογία του ο 32χρονος, κατηγορούμενος για το βιασμός της 14ρονης ετεροθαλούς αδελφής της συντρόφου του τον περασμένο Ιούνιο στο Περιστέρι

Ενώπιων της 23ης Ανακρίτριας, παρουσιάστηκε (18/01) ο 32χρονος, κατηγορούμενος για το βιασμός της 14ρονης ετεροθαλούς αδελφής της συντρόφου του, μετά την προθεσμία που είχε ζητήσει κι έλαβε (17/01) προκειμένου με του συνηγόρους του να μελετήσουν νέα στοιχεία που προέκυψαν μετά την ολοκλήρωση των Εργαστηριακών Εξετάσεων της ΔΕΕ. Οι εξηγήσεις που παρέθεσε ο κατηγορούμενος, δεν έπεισαν Ανακρίτρια και Εισαγγελέα, και άκουσε απόφαση προφυλάκισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος φέρεται να αρνήθηκε ότι βίασε την ανήλικη, ενώ οι συνήγοροί του, σε δηλώσεις τους είχαν επιχειρήσει να επιρρίψουν ευθύνες στη 14χρονη, αναφέροντας ότι «ανέβαζε φωτογραφίες σε sait ενηλίκων».

Ο φάκελος είχε διαβιβαστεί στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, και κλήθηκε ως ύποπτος για κατάθεση ο 32χρονος ενώ υποβλήθηκε σε λήψη γενετικού υλικού, προκειμένου να γίνει αντιπαραβολή με γεννετικό υλικό από τα σεντόνια και τη μπλούζα της ανήλικης. Με την ολοκλήρωση της εξέτασης, ταυτοποιήθηκε ως δράστης και  συνελήφθη.