Καλλιθέα: Οδηγός χτύπησε αστυνομικό όταν του επέδωσε κλήση για παράνομη στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ

Επίθεση και χειροδικία από οδηγό δέχτηκε αστυνομικός της Τροχαίας, όταν κλήθηκε και βεβαίωσε στο όχημά του, παράβαση για παράνομη στάθμευση σε ράμπα αναπήρων, στην περιοχή της Καλλιθέας Αττικής

Ο ένστολος κλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (17/01-16:00) , στο ύψος του 112, στη Λεωφόρο Θησέως στην περιοχή της Καλλιθέας,  για να βεβαιώσει παράβαση με το ανάλογο πρόστιμο, σε οδηγό που είχε σταθμεύσει σε ράμπα ΑμεΑ.
Μόλις ο οδηγός του οχήματος αντιλήφθηκε τον Τροχονόμο και την βεβαίωση της παράβασης στα στοιχεία του οχήματός του, έξαλλος αρχικά του επιτέθηκε φραστικά με ύβρεις. Καθώς ο ένστολος παρέμενε αμέτοχος και ψύχραιμος απέναντι στην προκλητική συμπεριφορά του 30χρονου οδηγού, ο οποίος του απέσπασε το μπλοκ για τις κλήσεις και τον χτύπησε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ έριξε στο οδόστρωμα ζευγάρι πινακίδες τις οποίες νωρίτερα είχε αφαιρέσει ο αστυνομικός από άλλο παράνομα σταθμευμένο όχημα.
Ο ένστολος ενημέρωσε την Άμεση Δράση και πλήρωμα προχώρησε σε σύλληψη του απείθαρχου οδηγού ο οποίος παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο.