Περιστέρι: Παραβίασαν πόρτα με βαριοπούλα και λήστεψαν ζευγάρι με kalashnikovs

Αντιμέτωποι με δύο ενόπλους μέσα στο διαμέρισμά τους, υπό την απειλή πολεμικών τυφεκίων οι δράστες αφαίρεσαν χρήματα που βρήκαν και διέφυγαν

Έντρομοι οι ένοικοι διαμερίσματος στο Περιστέρι (11/11-00.05) τα ξημερώματα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ενόπλους . Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν τα θύματα, οι οποίοι διατηρούν κομμωτήριο στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, οι δράστες  τέσσερα άτομα, καλυμμένα με κουκούλες, έφεραν μακρύκανα πολεμικά τυφέκια που προσομοίαζαν με kalashnikovs, τους ακινητοποίησαν μέσα στο διαμέρισμά τους. Αφού παραβίασαν με βαριοπούλα την πόρτα της εισόδου στο διαμέρισμα που στεγάζεται σε πολυκατοικίας τους, επί της λεωφόρου Θηβών στο Περιστέρι, τους απείλησαν ενώ απαιτούσαν χρήματα από το χρηματοκιβώτιο που διατηρούσαν στο χώρο. Πάντα με την απειλή των όπλων, όπως ανέφεραν το ζευγάρι των κομμωτών, οι δράστες αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο όσα χρήματα βρήκαν και αποχώρησαν.

Πάρα την άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση των Αστυνομικών στις έρευνες που ακολούθησαν, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Προανάκριση διενεργεί η Υ/Δ Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να κληθούν και πάλι σε κατάθεση για να διευκρινιστούν οι συνθήκες και να προσδιοριστούν οι δράστης της ληστεία.