Περιστέρι: Ειδικός Φρουρός τραυματίσθηκε βαρύτατα σε σοβαρό τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση δύο οχημάτων με συνομήλικους οδηγούς στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Περιστερίου, το όχημα που οδηγούσε ο Ειδικός Φρουρός ο οποίος υπηρετεί στη ΔΡΑΣΗ, ενώ  επέστρεφε στο σπίτι του, διεμβολίστηκε απο ετερο διερχόμενο όχημα με 21χρονο Αλβανο οδηγό, όταν παραβίασε ερυθρό σηματοδότη.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων στην συμβολή των οδών Θηβών και Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι, ήταν σφοδρή, με το σηματοδότη να έχει κοπεί στη μέση. Από τα συντρίμμια των αμαξωμάτων, και οι έξι συνολικά επιβαίνοντες ανασύρθηκαν τραυματίες, ενώ ο Ειδικός Φρουρός, έφερε βαρύτατα τραύματα. Όπως αναφέρεται από την εγγραφή του ΕΚΑΒ, αρχικά (02/05-02:30) διεκομίσθηκε από το σημείο του σφοδρού τροχαίου στο 251ΣΝ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε (02/05-07:30) στο Ωνάσειο σε τμήμα της καρδιοχειρουργικής, έπρεπε να μεταφερθεί στο «Ωνάσειο» καθως οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να τοποθετηθεί στεντ, και ως πολυτραυματίας (02/05-12:30) μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου υποβλήθηκε στην επέμβαση και παραμένεισε κρίσιμη κατάσταση σε νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ειδικός Φρουρός υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα, τραύματα στα νεφρά, ρήξη σπλήνας και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο με την κατάστασή του να θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του σοβαρού τροχαίου διενεργεί το Β Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου.