“Περήφανος που σε γνώρισα, υπηρέτησα μαζί σου και ειμαι φίλος σου, είσαι παράδειγμα προς μίμηση για την αστυνομία κι κοινωνικό πρότυπο”

Πιστοί στο καθήκον ανεξάρτητα αν βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία ανταποκρίθηκαν σε έκτακτες καταστάσεις και η προσφορά τους αναγνωρίζεται από το κοινωνικό σύνολο, σήμερα σε ειδική εκδήλωση τιμήθηκαν λαμβάνοντας διάκριση για την προσφορά του

Σε καταυλισμό ρομα, δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς και συνέχισε πεζή καταδίωξη του ρομα δράστη προβαίνοντας στη σύλληψη του, ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ Γιάννης Παχης. Πρόκειται για το γιο ΜΑΤά, του Αστυνομικού Διευθυντή Κωνσταντίνου Πάχη, ο οποίος υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. Σε ειδική εκδήλωση του Ομίλου φίλων της ΕΛ.ΑΣ Δυτικής Αττικής, έλαβε τιμητική διάκριση (15/05).

«Τιμή και Δόξα στους Αστυνομικούς της Δυτικής Αττικής. Είμαι περήφανος που σε γνώρισα, υπηρέτησα μαζί σου και πάνω από όλα που ειμαι φίλος σου!!!!! Είσαι παράδειγμα προς μίμηση για όλη την αστυνομία κι ένα κοινωνικό πρότυπο!!!! Για τον πατέρα σου, ένα έχω να πω, “το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει!!! Περήφανος!!!!» καταλήγει συνάδελφος τους Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ, Γιάννη Παχή.