“Πέρασαν 6 μήνες που άρχισε ο εφιάλτης.Έξι μήνες από τη δολοφονία της αδελφής μου””

 

Η αδελφή της 21χρονης Ιφιγένειας,  η οποία έχασε τη ζωή τής στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη,  θυμάται,  «Από που να ξεκινήσω.. πέρασαν 6 μήνες που άρχισε ένας εφιάλτης.6 μήνες από την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της αδερφής μου.Ήταν 22-02-2023 βγήκαμε μια βόλτα και μας έλεγε τα σχέδια της με το λαμπερό της χαμόγελο, ακουμπούσε τα χεράκια της κόρης μου και γελούσε,φώναζε τι μικρά χεράκια έχει εγώ θέλω να είμαι η καλύτερη θεία,θα την παίρνω να πηγαίνουμε για ψωνια σαν κολλητές και ότι θα βγαίναν μαζί βόλτα κάθε βράδυ και οτι θα την προστατεύει ότι και να γίνει,εκείνη την μέρα μας υποσχέθηκε πως όταν θα γύριζε από το τριήμερο θα μας πήγαινε πολλές βόλτες για να αναπληρώσει τις μέρες που έλειπε. 

25-02-2023 ήρθε σπίτι από την δουλειά της και με πολύ χαρά μας είπε φεύγω για το τριήμερο,μας έστελνε φωτογραφίες με το πόσο ενθουσιασμενη ήταν . 

28-02-2023 την πήραμε τηλέφωνο για να δούμε που είναι και μας έλεγε έρχομαι μην ανησυχείτε θα έρθω πολύ αργά να κοιμηθούμε και ότι θα την βλέπαμε την επόμενη μέρα την είπαμε πόσο πολύ την αγαπάμε και ότι την περιμένουμε και μας είπε πως και εκείνη μας αγαπάει και ότι θα τα πούμε από κοντά.Είχε πάει 12:00 την παίρναμε τηλέφωνο και δεν το απαντούσε λέγαμε πως λογικά στο δρόμο είναι να μην ανησυχούμε,12:30 μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν τι έγινε με το τρένο που ερχόταν δεν το πιστεύαμε από εκείνη την ώρα ξεκίνησε ο εφιάλτης.Οι γονείς μας έφυγαν για Λάρισα μάταια όμως δεν την βρήκαν κάνεις δεν μας έδινε πληροφορίες παντού δείχνανε την φωτογραφία της μήπως μάθουμε κάτι,έτσι δώσανε DNA με την ελπίδα περιμέναμε να μας πάρει τηλέφωνο,διαβάζαμε και περιμέναμε ότι είναι αληθινά ότι είναι καλά και ότι θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης.02-03-2023 19:30 μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι ταυτοποιήθηκε η σορός της αδερφής μου δεν το πιστεύαμε θέλαμε να είναι ένα ψέμα .

03-03-2023 το βράδυ έφτασε το σώμα της στο σπίτι.

04-03-2023 ήταν η κηδεία η τελευταία φορά που την είδαμε. Πέρασαν 6 μήνες που ο εφιάλτης δεν έχει σταματήσει ζει μαζί μας πλέον και με την σκέψεις ότι θα τιμωρηθούν οι δολοφόνοι για να ηρεμήσουν οι 57 δολοφονημένες ψυχές .ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ . ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ. #28-02-2023 #τεμπη_εγκλημα» καταλήγει στην ανάρτηση τής,  η αδελφή της,  Χριστίνα Μήτσκα.