Πέραμα: Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από τους τρεις επιβαίνοντες οχήματος

Με γροθιές και ..  κουτουλιές πλήρωμα της Τροχαίας δέχθηκε επίθεση κατά την διάρκεια ελέγχου σε όχημα με τρεις επιβαίνοντες όταν εντοπίσθηκαν εν κινήσει στην περιοχή του Περάματος

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ενεργούσαν ελέγχους στη συμβολή της Κώστα Βάρναλη με τη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα, όταν εντόπισαν εν κινήσει όχημα (08/03-21.05) με τρεις επιβαίνοντες και έκαναν σήμα στον οδηγό για έλεγχο. Όπως διακριβώθηκε στη συνέχεια, και χωρίς αφορμή κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο 25χρονος οδηγός κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι του ενεργούντα έλεγχο αστυνομικό, και ο 26χρονος συνεπιβάτης επιτέθηκε σε αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ. ώστε να αποτρέψει την σύλληψή του φίλου του. Στο όχημα επέβαινε επίσης 26χρονη φίλη τους. Ενώ ήταν σε εξέλιξη ο έλεγχος το πλήρωμα της ΕΛΑΣ δέχθηκε επίθεση με μπουκάλια από ομάδα περίπου 20 ατόμων .

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα βίας κατά υπαλλήλων, απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. Ενώ επιπλέον στον οδηγό επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και άσκοπη μετακίνηση, καθώς και πρόστιμα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, φιμέ υαλοπίνακες, μη χρήση ζώνης ασφαλείας, να μην φέρει εμπρόσθια κρατική πινακίδα. Πρόστιμο για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης βεβαιώθηκε και στον 26χρονο. Ενώ διοικητικό πρόστιμο €300 επιβλήθηκε και στην 26χρονη για άσκοπη μετακίνηση.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα από το Α.Τ. Περάματος δικογραφία, οδηγήθηκαν ενώπιον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.