Πένθος στους Συνοριοφύλακες του Έβρου

Ο θάνατος του συναδέλφου τους και τέως προέδρου της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου, προκάλεσε θλίψη και βαθιά οδύνη στους Συνοριοφύλακες οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί του και τον γνώρισαν

Σε ηλικία 53 ετών κατέληξε ο πρώην πρόεδρος της ένωσης συνοριακών φυλάκων Έβρου Χάρης Θαναηλίδης. Όπως παραθέτει ο πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, «Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου με θλίψη αποχαιρετά τον Αγαπητό Συνάδελφο Χάρη, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών, στην Υπηρεσία Συνοριακης Φύλαξης Φερών αποδεικνύοντας μέσα από τον υπηρεσιακό του ζήλο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του ως Συνοριακός Φύλακας, ως Αστυνομικός, ως συνάδελφος, ως άνθρωπος.

Ο αγαπητός Συνάδελφος μας τέλεσε ως Πρόεδρος της Ένωσης για λίγο χρονικό διάστημα. Η απώλεια του για όλους όσους τον γνωρίζαμε και είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του είναι μεγάλη. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου , εκφράζει την βαθιά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας αποφασίστηκε να κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία..
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.  Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο φίλε και Συνάδελφε Χάρη»..