Πένθος στην ΕΛΑΣ- Θανατηφορο τροχαίο με εγκατάλειψη, νεκρός Αστυνομικός.

Αναζητείται οδηγός θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη τα ξημερώματα στην παραλιακή. Εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος. Νεκρός Αστυνομικός επέστρεφε από Υπηρεσία.

image

Ο 49άχρονος Αστυνομικός (13^02-06.00) είχε σχολάσει από την Υπηρεσία του- φορούσε τη στολή του, κι επέστρεφε από το στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας προς τα Νότια προάστια, όπου διέμενε με την οικογένειά του.
Το τροχαιο δυστύχημα σημειώθηκε στο υψος του Αγίου Κοσμά, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος ρεύμα προς Γλυφάδα όταν όχημα το οποίο οδηγούσε 35άχρονος με ομόρροπη πορεία το οποίο ακολουθούσε, διεμβόλισε το όχημα του Αστυνομικού .
Απο τη σφοδρή σύγκρουση, ο Αστυνομικός ο οποίος επέστρεφε από νυχτερινή υπηρεσία, ανασύρθηκε νεκρός. Ο δεύτερος εμπλεκόμενος στο τροχαίο οδηγός, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διακομίσθηκε στο «Γ.Γεννηματάς» για τις πρώτες βοήθειες, όταν σύμφωνα με τους διάσωστες, άνοιξε την πόρτα και.. διέφυγε.
Ο 35άχρονος οδηγός του οχήματος τα στοιχεια του οποίου ειναι γνωστα στις Αρχες, αναζητείται ως υπεύθυνος, για το τροχαίο δυστύχημα στα πλαίσια του αυτοφωρου.
Ο 49άχρονος Αστυνομικός ηταν πατέρας δύο ανηλίκων παιδιών .

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport