Πέλλα: Βίαζε και υπέβαλε σε κτηνώδη βασανιστήρια, τα ανήλικα παιδιά της, μαζί με τον πατριό τους

Κατηγορίες για βασανισμό και σεξουαλική κακοποίηση των δυο ανήλικων αγοριών της, αντιμετωπίζει η μητέρα και ο σύντροφός της, από την Πέλλα. Τα δύο αγοράκια, φιλοξενούνται σε ίδρυμα προστασίας ανηλίκων.

 

wpid-apotipomata.jpg

Σύμφωνα με δικαστές πηγές, ειχαν υποβληθεί καταγγελίες (2011) ενω το ζευγάρι με τα ανήλικα αγόρια ζούσαν στην Πέλλα. Ωστόσο στην συνέχεια, μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη ως “αγνώστου διαμονής”.
Η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, εξελίχθηκε, όταν σε δειγματοληπτικό αστυνομικό έλεγχο, στην κατοχή του πατριού, εντοπίσθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών και συνελήφθη.
Ωστόσο διαπιστώθηκε ότι σε βαρος του, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης -και σε βάρος της μητέρας των παιδιών, η οποία διώκεται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου, η οποία αναζητείται – για την κακοποίηση.
Στη δικογραφία η οποια διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης περιλαμβάνονται κατηγορίες για βιασμό και ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο ανήλικων αγοριών 11χρόνων και 9ετών, εγκλεισμό σε υπόγειο ως «τιμωρία», ενώ η βιολογική μητέρα των παιδιών και ο πατριός τους φέρονται να έκαιγαν τσιγάρα τα κορμιά τους, και με καυτό λάδι να καλύπτουν τα πόδια τους, όπως προκύπτει και από ιατροδικαστική έκθεση.
Από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενδοοικογενειακή βία και κατοχή ναρκωτικών, και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Α΄ Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα (15/02).
Η έρευνα των αρχών ωστόσο συνεχίζεται, με ονομαστικές αναφορές σε άτομα τα οποία φέρονται να συμμετέχουν σε κακοποίηση των δύο ανηλίκων, και αναζητούνται.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport