ΠΕΛΛΑ- Κρυα Βρυση: Ανήλικος οδηγός προκάλεσε σοβαρό τροχαίο.Σε κρίσιμη κατάσταση ανήλικη σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σοβαρα τραυματισμένη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης 16χρονη η οποία παρασύρθηκε τα ξημερώματα (16/08-05.00) από ΙΧΕ το οποίο οδηγούσε-επίσης ανήλικος- 17χρονος φίλος της, στην Κρυα Βρυση Πέλλας.
Η παρέα των τεσσάρων ανηλίκων (ηλικίας 16 και 17ετων, δύο αγόρια δύο κορίτσια) επέστρεφαν στα σπίτια τους ύστερα από διασκέδαση- είχαν βγει για να γιορτασουν την ονομαστική εορτή μιας από τις κοπελες. Οπως ανέφερε στο λογαριασμό της στο fb η εξέλιξη η παρέα ήταν ήταν σε “γιορτινή διαθεση” και δε θα μπορούσαν να διανοηθούν τι θα ακολουθούσε ..
image

Το μαγαζί απέχει 800μ απο το κέντρο της Κρυας Βρυσης, με αυτόπτες να καταθέτουν ότι το ένα αγόρι συνόδευσε τα δύο κορίτσια κατά της έξοδο τους από το μαγαζί, ενώ ακολουθούσε την παρέα με το αυτοκίνητο του ο 17χρονος. Υπό αδιευκρίνιστες- μέχρι στιγμής- συνθήκες, ο ανήλικος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο εξετραπη, και παρέσειρε την παρέα των τριών ανηλίκων τα οποία περπατούσαν στο πεζοδρόμιο.
Απο τα στοιχεία της προανάκρισης, προκύπτει ότι ο ανήλικος, ο οποίος δε διέθετε δίπλωμα οδήγησης, εχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και παρέσειρε τραυματιζοντας το αγόρι και τα δύο κορίτσια.
Ασθενοφόρο από τα Γιαννιτσά μετέβη στο σημείο με κλήση του ΕΚΑΒ παρέλαβε τραυματίες και τα τρία παιδιά ενώ ελαφρύς ήταν και ο τραυμανισμός του οδηγού. Ωστόσο για την 16χρονη, κρίθηκε ότι η κατάσταση της ήταν κρίσιμη και μεταφερθηκε στο Νοσοκομειο της Θεσσαλονίκης .
Ο ανήλικος οδηγός κρατείται στο ΑΤ Κρυας Βρυσης Πέλλας, το οποίο διενεργεί και την προανάκριση, ώστε να εξακριβωθουν τα ακριβή αίτια του σοβαρού τροχαίου.

Νάντια Αλεξίου- nantiareport