ΑΣΤΡΟΣ Κυνουρίας: Κλήθηκαν για κατάσβεση πυρκαγιάς σε όχημα και εντόπισαν διαμελισμενη απανθρακωμένη σορό.

Προσήχθη και εξετάζεται (16/08- 13.00) ως δράστης της δολοφονίας και εμπρησμού οχήματος μέσα στο οποίο τοποθέτησε τη σορό άνδρα που εντοπίσθηκε απανθρακωμένη (15/08) στο υψος της χωματερής, έξω από το Άστρος Κυνουριας κοντά στον βιολογικό καθορισμού, μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου, ο πατέρας του 39χρονου.
Σύμφωνα με πληροφορίες πατέρας και γιος είχαν έντονους και άγριους καυγάδες από την ημέρα που ο 39χρονος είχε αποφασίσει να επιστρέψει στο πατρογονικό του.
Όπως διαπίστωσαν από την εξερεύνηση του χώρου οι Αστυνομικοί ο δράστης, δολοφονησε το 39χρονο τη σορό του οποίου στη συνέχεια τοποθέτησε στο όχημα του, αφού προηγουμένως αφαίρεσε τις πνακίδες κυκλοφορίας και το μετέφερε στο σημείο όπου και εντοπλισθηκε.
—–
Σε 39χρονο άνδρα, με καταγωγή από το Άστρος, κάτοικο Αττικής, ο οποίος είχε επιστρέψει πρόσφατα στην περιοχή για μόνιμη διαμονή, ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίσθηκε ανήμερα της Παναγίας σε αυτοκίνητο το οποίο είχε παραδοθεί στις φλόγες.
Οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνιαση και τον προσδιορισμό των δραστών.
—–
Κλήση για όχημα το οποίο είχε παραδοθεί στις φλόγες έλαβε η ΠΥ (15/08), στο υψος της χωματερής, έξω από το Άστρος Κυνουριας κοντά στον βιολογικό καθορισμού, μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο με 6ΠΥ και δυο οχήματα, ενω το πλήρωμα κατεσβεσε τη φωτιά. Κατά την αποκάθαρση ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι στο πίσω κάθισμα απανθρακωμένη σορός, με διαμελισμενα άκρα.
Άμεσα ενημερώθηκε η Ασφάλεια και Ιατροδικαστής κληθηκε και μετεβη στο σημείο. Οι εργαστηριακή εξετάσεις θα προσδιορίσουν την ταυτότητα του θύματος.
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Τρίπολης.