Μετά την καταγγελία της επίσης αστυνομικου συζύγου του, ο αστυνομικός της Βουλής, οπως προκύπτει απο τον υπηρεσιακό του φακελο, είχε απασχολήσει το Πειθαρχικό σε επεισόδια στο χώρο εργασίας του με συναδέλφους
«Υπήρχαν παλαιότερα πειθαρχικές ποινές, κατώτερες πειθαρχικές ποινές για άλλα αδικήματα εντελώς διαφορετικά με αυτά που καταγγέλλονται τώρα», δήλωσε μετα απο τεσσερις ημερες απο τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Πληροφορίες του Nantiareport.gr, οπως έχουμε παραθέσει αναφέρουν οτι κατα το παρελθόν μετα απο νοσηση και νοσηλεία (2016) καθως ειχε βρεθει σε κώμα ειχε εξετασθεί απο Νευρολόγο. Τον περασμένο Φεβρουάριο (’24) αξιολογηθηκε μετα απο καταγγελία της συζύγου του- την οποια στη συνέχεια απέσυρε- απο Υπηρεσιακό Ψυχίατρο και ειχε διαγνωστεί με αγχώδη διαταραχή, του ειχε χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή ενω του είχε αφαιρεθεί ο οπλισμός. αναφέρουν ότι ο αστυνομικός αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία εντοπίστηκαν και μετά τα περιστατικά και την καταγγελία της 35χρονης συζύγου του.
Ωστόσο ο (απο Ειδικός Φρουρός) Αστυφύλακας της ΕΛΑΣ, ειχε απασχολήσει απο το 2022 την Υπηρεσία μετα απο βίαια περιστατικά, με ξυλοδαρμούς και φραστικές επιθέσεις εις βάρους αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.
Όπως παραθέτει το Nantiareport.gr, από τον Υπηρεσιακό φάκελο του αστυνομικού, έχει απασχολήσει το Πειθαρχικό. Το 2002 (21/11) σε φραστικό επεισόδιο με ξυλοδαρμό οδηγού ΤΑΧΙ, του είχε επιβληθεί πρόστιμο €150.
Τον επόμενο χρόνο (2023) ειχε φραστικό επεισόδιο με αστυνομικό (27/03) και φραστικό επεισόδιο με ξυλοδαρμός πολίτη, του επιβλήθηκε πρόστιμο στέρηση μισθού ενός μήνα. Ενω σε φραστική επίθεση σε ανώτερό του τον ιδιο χρόνο, Αξιωματικό του ΑΤ Συντάγματος (όταν υπηρετούσε ( μετα απο παρατήρηση καθώς ο αστυνομικός δε φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο ως ειχε υποχρέωση, και του επιβλήθηκε πρόστιμο €200.
Επισης τον ίδιο χρόνο (07/06 2003) μετά απο συμμετοχή σε βίαια επεισόδια, παραπέμφθηκε με το ερώτημα απόλυσης για ξυλοδαρμό σε πολίτες. Του επιβλήθηκε αργία τεσσάρων μηνών και διαθεσιμότητα για ένα (1) χρόνο.
Στον υπηρεσιακό του φακέλου ο 45χρονος Αστυνομικός, το 2008 (10/08) ειχε επεισόδιο και προκάλεσε τραυματισμό σε συνάδελφό του αστυνομικό.
Το Φεβρουάριο (13/01) η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία απο την επίσης αστυνομικό σύζυγό του (την οποία απέσυρε την επόμενη ημέρα) του επέβαλε Ψυχιατρική αξιολόγηση, και του αφαιρέθηκε το όπλο, ενω του χορηγήθηκε αγωγή. Υπηρεσιακά διατάχθηκε Διοικητική έρευνα για ενδοοικογενειακή βία, συζητήθηκε η υπόθεση ενω εκκρεμεί η απόφαση.
Την προηγούμενη Δευτέρα (18/11) μετα την τελευταία καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή απειλή, καταδικάστηκε σε ποινή 12 μηνών με αναδυολη και δυνατότητα έφεσης. Την επόμενη του εγκλεισμού του αστυνομικού στο 414ΣΝ με Εισαγγελική εντολή για Ψυχιατρική αξιολόγηση, η αστυνομικός σύζυγος του μετέβη εκ νεου στο ΑΤ Καλλιθέας υποβάλλοντας συμπληρωματικη μήνυση για πράξεις εξαναγκασμού κατά των παιδιών τους και σεξουαλική κακοποίηση με εξαναγκασμό.
Στον Αστυνομικό ασκήθηκε Ποινική Δίωξη ενω αύριο (03/12) με τη γνωμάτευση των Ψυχιατρων του 414ΣΝ, αναμένεται να μεταχθεί για να απολογηθεί στον Ανακριτή.
Τα πέντε ανήλικα παιδιά της οικογένειας με εντολή Εισαγγελέα εχουν τεθεί σε προστατευτική φύλαξη στο Νοσοκομείο Παίδων και παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγο.