ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ζητιάνος ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια

Ο 68χρονος, επαίτης του Πειραιά, καθημερινά βρισκόταν σε κεντρικά σημεία της πόλης, παίζονται το μπουζούκι του. Καταγγελίες ανέφεραν ύποπτες συμπεριφορές με την εμπλοκή ανηλίκων αγοριών, να τον συνοδεύουν.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έγιναν αποδέκτες καταγγελιών, που ανέφεραν ότι ο 68χρονος «οργανοπαίκτης, μάζευε ανήλικα αγόρια και τον συνόδευαν στο σπίτι του, στον Πειραιά.
Όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση, ο 68χρονος επαίτης οδηγούσε συστηματικά στο σπίτι του ανήλικα αγόρια και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις έναντι χρηματικής αμοιβής 10-15 ευρώ.
Εχει εξακριβωθεί η ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, Ρουμανικής καταγωγής, ηλικίας 13 και 15 ετών ωστόσο η έρευνα της Αστυνομίας, είναι σε εξέλιξη, καθώς εκτιμάται ότι ο αριθμός των ανήλικων που έχουν “ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις” του 68χρονου είναι πολύ μεγαλύτερος.
Ο 68χρονος επαίτης, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για ασέλγεια ανηλίκων έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport