Γαλανάδο, Νάξου: Δολοφόνησαν 59χρονη εικαστικό, μέσα στο σπίτι της

Φιμωμένη, με δεμένα τα χέρια της και τυλιγμένο ύφασμα στο λαιμό, εντόπισαν η 59χρονη εικαστικός μέσα στο σπίτι της, με το θάνατό της, αν αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Την γυναίκα αναζητούσε για μέρες ο γιος της, που διαμένει στην Αθήνα. Ωστόσο παρά τα επίμονα τηλεφωνήματά του, οι κλήσεις του παρέμεναν αναπάντητες και επικοινώνησε με την Αστυνομία (18/10). Φιλικό πρόσωπο της οικογένειας, το οποίο διαμένει στην περιοχή μετέβη στο σπίτι της 59χρονης, στο Γαλανάδο της Νάξου, μπήκε στο εσωτερικό του και την εντόπισε νεκρή. Το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Η Αικατερίνη Ζαζάνη ζούσε μόνη λίγο πιο έξω από τον οικισμό του Γαλανάδου της Νάξου. Είχε επιλέξει να παρέμενε τους καλοκαιρινούς μήνες στο νησί και το χειμώνα επέστρεφε στη Αθήνα.

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο θάνατος της γυναίκας έχει επέλθει πριν από τρεις ημέρες, ενώ με την ολοκλήρωση της νεκροψίας νεκροτομής, θα προσδιορισθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της 59χρονης. Στο νησί, έχει κληθεί να μεταβεί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport