Πειραιάς: Συνελήφθη ο Κώστας Καραπαπάς για πλημμελή φύλαξη όπλου που κατείχε νόμιμα

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά παραπέμφθηκε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού καθώς συνελήφθη από Αστυνομικούς όταν μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να δηλώσει την κλοπή όπλου το οποίο κατείχε νόμιμα

Ο αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (20/02)και  παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά. Νωρίτερα ο παράγοντας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είχε μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, προκειμένου να καταγγείλει την κλοπή τσάντας στην οποία είχε όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα. Ωστόσο σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας όπλου και με την αυτόφωρη διαδικασία, συνελήφθη. Κατά την παρουσία του ενώπιον του Εισαγγγελέα στο Πλημμελειοδικείο Πειραιά, ζήτησε και έλαβε τριήμερη προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του, και με αίτημα που υποβλήθηκε από το συνήγορό του, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Κώστας Καραπαπάς με αναφορά στο περιστατικό σε λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα, σχολίασε, «Κατήγγειλα σήμερα την κλοπή της τσάντας μου που μέσα περιείχε το νόμιμο όπλο μου. Πήγα όπως κάθε νόμιμος πολίτης και κατήγγειλα την απώλεια αλλά όταν έχεις νόμιμη άδεια και σου κλέβουν το όπλο υπάρχει μια παράλληλη τυπική διαδικασία ενός πλημμελήματος που λέγεται πλημμελής φύλαξη οπλισμού, η οποία φυσικά τηρήθηκε και για μένα όπως για όλους. Φυσικά εδώ έχουμε κλοπή και όχι απώλεια. Εγώ δεν έχασα κάτι αλλά μου το έκλεψαν».