Πειραιάς: Σε εξέλιξη φωτια σε πολυκατοικία

Σε εξέλιξη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στο έργο κατάσβεσης της φωτιας σε πολυκατοικία στον Πειραιά.

image

Πυροσβέστης τυλιγμένο σε βρεγμένο κάλυμμα απομακρύνε απο διαμέρισμα ορόφου, βρέφος, κοριτσάκι μόλις τριών μηνών,  το οποίο έχει μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων με αναπνευστικά προβλήματα.

Επιχείρηση εντοπισμού και απεγκλωβισμού ενοίκων πενταόροφης πολυκατοικίας του Πειραιά (20/07-17.40) στην οποία ξέσπασε πυρκαγιά. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ενώ τα πληρώματα της Πυροσβεστικής έχουν προβεί σε απεγκλωβισμούς τουλάχιστον 9 ενοίκων από την πενταόροφη πολυκατοικία.
Στο εργο κατάσβεσης της φωτιας, επιχειρούν 18 Πυροσβέστες με έξι οχήματα. Δεν έχει αναφερθεί κίνδυνος για επέκταση σε παρακείμενα κτίρια.

Την ίδια ώρα ένα βίντεο με την ηρωική επέμβαση πυροσβέστη που κατεβαίνει από το φλεγόμενο κτίριο με ένα μωρό στην αγκαλιά κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου και των δελτίων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πυροσβέστης διέσωσε ένα κοριτσάκι μόλις τριών μηνών το οποίο έχει μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων με αναπνευστικά προβλήματα.