Πειραιάς: Ένοπλη συμπλοκή σε Bar, με τρεις τραυματίες

Συμπλοκή με πυρά και βανδαλισμούς  τα ξημερώματα σε μπαρ στην Τρούμπα. Από πληροφορίες η συμπλοκή προκλήθηκε μεταξύ ομάδας περίπου 20 ατόμων. Τρεις τραυματίες στο Νοσοκομείο.

Τις ακριβείς συνθήκες, βίαιης  ένοπλης συμπλοκής  στο μπαρ της οδού Νοταρά, στην Τρούμπα του Πειραιά τα ξημερώματα (08/04-05.00), ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας
Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, το περιστατικό σημειώθηκε ενώ το κατάστημα ήταν γεμάτο. Από μαρτυρίες αυτοπτών- υπαλλήλων και θαμώνων- ομάδα ατόμων, με λοστούς, καρέκλες και ναυτικές φωτοβολίδες, κινήθηκαν απειλητικά και έφτασαν μπροστά στο μπαρ το οποίο ήταν γεμάτο κόσμο. Οι εργαζόμενοι κράτησαν τις πόρτες κλειστές.

Από τις βολιδες των όπλων που έφεραν οι δράστες, δύο άτομα μεταξύ όσων ήταν εντος του μπαρ, ταυμάτισαν στο γόνατο. Τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και έτερος στο ΝΙΜΤΣ όπου και νοσηλεύονται.
Σε ανακοίνωσή της στα κοινωνικά δίκτυα, η επιχείρηση, αναφέρει ότι πελάτες και υπάλληλοι δεν έχουν σχέση με το περιστατικόΠΕΙΡΑΙΑΣ_FB_ΣΥΜΠΛΟΚΗ

Εκτίμηση των Αστυνομικών είναι, οι δράστες να είχαν προσωπικές διαφορές με άτομο σε επιχείρηση (bar) που λειτουργεί στην Περιοχή της Τούμπας στον Πειραιά.

Στο σημείο έχουν περισυλλεγεί κάλυκες, ενώ- μέχρι στιγμής- δεν έχουν γίνει συλλήψεις .