Πειραιάς: Εφοπλιστής και ο γιος του πρώην παίκτης Realty συνελήφθησαν από Αστυνομικούς για αντίσταση κατά της Αρχής

Επιτέθηκε και άσκησε βια σε βάρος Αστυνομικών, με τη συνέχεια- βάσει της αυτόφωρης διαδικασίας  – ο Εφοπλιστής, ο γιος του και φίλη τους, να καταλήγουν κρατούμενοι στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο Εφοπλιστής και υποψήφιος Δήμαρχος σε Περιφερειακή Ενότητα της επικράτειας, ο γιος του, ο οποίος προσφατα συμμετείχε σε Reality μαζί με φίλη τους, διασκέδαζαν σε μαγαζί της πλατείας Θεάτρου στην Πειραιά.

Όση ώρα παρέμεναν στο χώρο, στο σταθμευμένο στην οδό Φίλωνος του εφοπλιστή, η 47άχρονη φίλη τους, είχε εγκαταλείψει το σκύλο της, η παρουσία του οποίου έγινε αντιληπτή από διερχόμενο, ο οποίος και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Οι Αστυνομικοί αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος,  και με την εμφάνιση της παρέας, στην παρουσία των ενστόλων ο εφοπλιστής απευθύνθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε έντονο ύφος και ο 31άχρονος γιος του επιτέθηκε σε βάρος τους, τραυματίζοντας τους.
Οι Αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις και οι συνάδελφοί τους προχώρησαν στις συλλήψεις του Εφοπλιστή, του γιου και της φίλης τους.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν στον Εισαγγελέα

Ο 62άχρονος εφοπλιστής και ο 31άχρονος γιος του κατηγορούνται για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση, καθώς και η 47άχρονη για αντίσταση κατά της Αρχής και για παράβαση του νόμου προστασίας περί αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.