ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Αναμένεται διάταξη δημοσιοποίησης για τον Αλβανό ένοπλο.

Βιντεοληπτικό υλικό, καταθέσεις και φωτογραφίες από κινητά τηλέφωνα θαμώνων και του συνεργαζομενου με την επιχείρηση φωτογράφου,  εξετάστηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, προκειμένου να ταυτοποιηθει ο δράστης της ένοπλης δολοφονικής επίθεσης, τα ξημερώματα (22/11-04.15) στο νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο.

image

Έρευνες σε τρία σπίτια στα οποία είχε εντοπισθεί η παρουσία του Αλβανού καταζητούμενου  δεν απέφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα,  τη σύλληψή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελέας Πειραιά,  αναμένεται να εκδόσει σχετική διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων του Αλβανού κακοποιού,  ο οποίος είναι οπλισμένο και κρίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, που διενεργεί η Ασφαλεια, ο δράστης,  έχει ταυτοποιηθεί σε Αλβανό υπήκοο,  ηλικίας περίπου 30 ετών, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αποτελέσει μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρωθηκε με δράσεις σε διακίνηση ναρκωτικών και υποθέσεις μαστρωπιας, τα υπόλοιπα μέλη της οποίας έχουν συλληφθεί.
Ο Αλβανός φέρεται να είχε διαφύγει στην Αλβανία,  κι επέστρεψε,  ενώ προσδιορίζεται ως χρήστης κοκαΐνης,  γεγονός που δικαιολογεί το δολοφονικό αμοκ που τον κατέβαλε όταν πυροβόλησε το γεμάτο κόσμο μαγαζί.
Από τα πυρά 11 νέοι άνθρωποι τραυματίστηκαν,  εκ των οποίων έξι σοβαρά,  ενώ μια 23χρονη νοσηλεύεται στο Αττικο Νοσοκομείο,  σε κρίσιμη κατάσταση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport