ΑΠΘ : Δύο τραυματίες στο ένοπλο έξω από την Κτηνιατρική Σχολή.

Δύο Αλβανοι μετεβησαν ελαφρά τραυματίες σε Νοσοκομείο της πόλης,  θύματα ένοπλης επίθεσης στο προαύλιο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εξω από την Κτηνιατρική Σχολή.

Από την κατάθεση του 22χρονου Αλβανού,  με 20χρονο ομοεθνή φίλο του,δέχθηκαν επίθεση από  δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, οι οποιοι τους προσέγγισαν (21/11- 19:30)διερχόμενοι από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, και πυροβόλησαν με πιστόλι,  τραυματίζοντάς τους,  στα κάτω άκρα. Κατά την προανάκριση φέρεται να κατέθεσε ότι στις αρχές του μήνα, με τον ομοεθνη φίλο του,  είχαν διαφορές με ομοεθνείς τους.
Οι τραυματίες μετέβησαν στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης, χωρίς να ενημερώσουν τις αστυνομικές Αρχές για το επεισόδιο.
«Ήρθαν γύρω στις 10 το βράδυ στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν οι νοσηλευτές τα τραύματά τους. Ήταν ελαφρά τραυματισμένοι στα κάτω άκρα. Ο ένας υπέγραψε και έφυγε λίγη ώρα αργότερα, ενώ ο δεύτερος που παρέμεινε για περισσότερες εξετάσεις εξήλθε του νοσοκομείου σήμερα το πρωί» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του «Άγιος Δημήτριος», Παύλος Παπαδόπουλος.
Προανάκριση συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δραστών.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport