Πεδίον Άρεως: Ένοπλο επεισόδιο με αφορμή επίθεση σε οικοσιτο σκύλο

Ένας υπήκοος Γεωργίας συνελήφθη ύστερα από ένοπλο επεισόδιο, στο ύψος του ΟΤΕ στην Πατησίων.

 Έξω από το κτίριο του ΟΤΕ στην οδό Πατησίων (27/10-16.30) συνελήφθη Γεωργιανός  σε συνέχεια έντονου φραστικού επεισοδίου -συμφωνα με τα πρωτα στοιχεία- με ομοεθνή του, στο Πεδίον του Άρεως. Ο δράστης πυροβόλησε το σκύλο του αλλοδαπού με τον οποίο λογομάχησαν ενω διερχόμενος Αφγανος δέχθηκε επίσης πυρά και διακομίστηκε τραυματίας στο Νοσοκομείο. Αλλοδαποί αυτόπτες του ένοπλου επεισοδίου επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν το Γεωργιανό δράστη,  ενω πολιτες ενημέρωσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης αναφέροντας συμπλοκή μεταξύ ατόμων και πυροβολισμούς χωρις να διευκρινίζονται απόλυτα τα πραγματικά γεγονότα.

Στο σημείο της συμπλοκης μετέβησαν πληρώματα της ΔΙΑΣ, με τον πρώτο από τους Αστυνομικούς να δέχεται επιθεση απο ατομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποια εκεινη την ωρα παρεβρίσκονταν στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ.

Οι Αστυνομικοί -τελικα- παρελαβαν τον Γεωργιανό, ο οποίος συνελήφθη στο ύψος του ΟΤΕ στην Πατησίων. Οπως προέκυψε πρόκειται για χρήστη ναρκωτικών και κατειχε παράνομα το οπλο με το οποίο πυροβόλησε.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια.