Πατσίδες Ηρακλείου: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του 65άχρονου δράστη- Πέθανε ο πατέρας του, στο άκουσμα του φονικού

Δεν άντεξε στο άκουσμα της πράξης του γιου του, ως φονιάς, και πέθανε απο τον καημό του.
φωτο: cretapost.gr
Ο 65άχρονος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε το θύμα, μπήκε στο σπίτι του στις Πατσίδες και του επιτέθηκε, αρχικά με μία μαγκούρα, στη συνέχεια με μαχαίρι, και σκοπό να τον ληστέψει. Ο ίδιος αν και τραυματισμένος, ισχυρίζεται ότι αρπαξε αλλο μαχαίρι και χτύπησε τον 69άχρονο στην κοιλιά και το θώρακα, με το θυμα να καταλήγει λιγο αργοτερα.
φωτο: cretapost.gr
Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου (25/10) επικράτησε ένταση κατά τη μεταγωγή του 65άχρονου κατηγορούμενου στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο 65χρονος, ο οποίος φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο μετά την ένταση που σημειώθηκε, είχε ισχυρισθεί νωρίτερα ότι δεν γνώριζε το θύμα και υποστήριξε ότι εισέβαλε στο σπίτι του για να τον ληστέψει και να τον σκοτώσει. Αντίθετα, οι συγγενείς του θύματος υποστηρίζουν ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονταν μεταξύ τους. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.
φωτο: cretapost.gr
Ο πατέρας του δράστη άφησε χθες (24/10) την τελευταία του πνοή και κηδεύτηκε το μεσημέρι (25/10) στο Σκαλάνι Ηρακλείου, καθώς, φέρεται να μην άντεξε το σοκ για όσα προηγήθηκαν.