Πάτρα: Πένθος στην τοπική ΑΔ- Μέλη οικογενειών Αστυνομικών δύο από τους νεκρούς φοιτητές.

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των τριών νεαρών οι οποίες ανασύρθηκαν τα ξημερώματα, απο όχημα που έπεσε στη θάλασσα στον προβλήτα του Αγίου Νικολάου στην Πάτρα.

Πάτρα: Τρεις νεκροί φοιτητές από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα

Επιχείρηση του Λιμενικού (21/09-05.40) τα ξημερώματα, για τον απεγκλωβισμό των έξι επιβαινόντων σε όχημα, το οποίο υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε στη θάλασσα από τον προβλήτα του Αγίου Νικολάου στο Λιμάνι της Πάτρας. Οι δύτες, ανέσυραν τις σορούς τριών νεαρών- δύο κοπέλες κι ένα αγόρι- ενώ αναίσθητοι ανασύρθηκαν τρεις ακόμα νεαροί, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο όχημα επέβαιναν έξι άτομα ηλικίας μεταξύ 20 -23 ετών, πρόκειται για παρέα φοιτητών, οι οποίοι είχαν συναντηθεί σε πάρτι.

wpid-photogrid_1442839231363.jpg

Νεκροί ταυτοποιήθηκαν ο Ανδρέας Αλέξης, 21 γιός Αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, η Ρεγγίνα Ζαπάντη, 23 ανιψιά Αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Πατρών.

wpid-20150921_163610png.jpg

Σωστικά συνεργεία, δύτες του Λιμενικού και πληρώματα της Πυροσβσετικής  και της Τροχαίας, μετέβησαν άμεσα στο Λιμάνι, ενώ από το βυθισμένο όχημα, ανάσειραν και τη σορό της Γεωργιάνας Μουραφέτη, 22 από την Καλαμάτα.

Μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια του συναδέλφου του, Βησσαρίωνα Ανδρέα, απύφθυνε (FB) ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας, Σταύρος Τσεκούρας.

“ΘΛΙΒΕΡΟ ΝΕΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ . ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ. Ο ΠΟΝΟΣ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ. ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΛΕΞΗ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ Α΄ΑΣΤΥΝ. ΤΜΗΜΑ ΠΑΤΡΩΝ, ΠΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ . ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΕΝΟΙ.”

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport