Κορινός- Πιερίας: Βούλγαροι, επιβίβασαν σε όχημα και βίασαν διαδοχικά 52άχρονη

Επιβίβασαν με τη βία γυναίκα στο όχημά τους, την οδήγησαν σε ερημική παραλία, τη βίασαν διαδοχικά και την εγκατέλειψαν. Απο αναζητήσεις, Αστυνομικοί εντοπίστηκαν στο σπίτι τους Βουλγαρους δράστες οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Φιλική παρέα διασκέδαζαν σε beach bar στην παραλία του Κορινού Πιερίας (20/09-03.30), μεταξύ των οποιων και 52άχρονη γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, διαζευγμένη τον τελευταιο χρόνο από το πρώην σύζυγό της ο οποίος είναι στρατιωτικός και δεν έχουν αποκτήσει παιδιά. Η 52άχρονη κλεσε ραδιοταξί προκειμένου να την παραλάβει από το νυχτερινό κέντρο και να τη μεταφέρει στο σπίτι της .
Στο ίδιο beach bar, διασκέδαζαν και δύο Βούλγαροι- 21 και 24 ετών- οι οποίοι οταν αντιλήφθηκαν την έξοδο της 52άχρονης, την ακολούθησαν, με το όχημά τους, στο οποίο την επιβίβασαν με βία και την οδήγησαν σε ερημική παραλία, και την βίασαν διαδοχικά. Οι δύο Βούλγαροι στη συνέχεια, διέφυγαν με το αυτοκίνητό τους ενω εγκατέλειψαν την 52άχρονη γυναίκα, η οποία κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία. Πλήρωμα περιπολικού από την Κατερίνη, εντόπισε την ερημική παραλία, όπου οι δράστες είχαν εγκαταλείψει τη γυναίκα, και τη μετέφεραν σε Νοσοκομείο, της Κατερίνης για εξετάσεις.
Στην κατάθεσή της η γυναίκα, ανέφερε ότι ειχε δει τους δυο Βούλγαρους στο συγκεκριμένο μαγαζί με άτομο τα στοιχεία του οποίου γνώριζε. Οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα, και στη συνέχεια συνέλαβαν στο σπίτι όπου διέμεναν, τους δύο Βούλγαρους, δράστες.
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Κατερίνης. Με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, που σχηματίσθηκε σε βαρος τους, για βιασμό, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport