Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στα τέσσερα μέλη της οικογένειας από την Αλβανία στην Ανδραβίδα της Ηλείας

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στα τέσσερα μέλη της οικογένειας από την Αλβανία στη Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για να προσδιορισθούν τα ακριβή αίτια θανάτου τους

Το μεσημέρι της Παρασκευής (04/03) στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών απο την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αγγελική Τζιόλα ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση των τεσσάρων μελών της οικογένειας από την Αλβανία, που δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα Ηλείας (02/03).

«Η σορός του 32χρονου πατέρα, και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο», ανέφερεσε δήλωσή της η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιολα. Ενώ για τα νήπια παιδιά της οικογένειας ηλικίας δυο και τριών ετών ως «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

Ως προς την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας από την Αλβανία, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 21.30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (02/03), είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Κατά την εξέταση έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα ευρήματα να αξιοποιηθούν για ταυτοποίηση του δράστη ο οποίος εξακολουθεί να διαφεύγει και αναζητείται.