Πάτρα: Ο Δημήτρης Γραμματίκας παρασύρθηκε ενώ ποδηλατούσε στην Ακτή Δυμαίων

Ο ποδηλάτης από την σφοδρή σύγκρουση εκτινάχθηκε κάτω από σταθμευμένο όχημα και χρειάστηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του, ενώ ο υπαίτιος οδηγός, συνελήφθη

(27/09-22.50) Ο 57χρονος συνταξιούχος τραπεζικός και στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, Δημήτρης Γραμματίκας του Γεωργίου, είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε νωρίτερα, επί της Ακτής Δυμαίων.

Ο υπαίτιος οδηγός του οχήματος, συνελήφθη και κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ θα υποβληθεί σε αλκοτέστ, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα (27/09-20.00) με νεκρό ποδηλάτη, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα στην Ακτή Δυμαίων, στο ύψος της Παπαφλέσσα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός διερχόμενου οχήματος, εν κινήσει στο ρεύμα προς Πάτρα, ενήργησε ελιγμό για να αποφύγει γυναίκα, που διέσχιζε το δρόμο. Το επιβατικό όχημα εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε τον προπορευόμενο ποδηλάτη, με αποτέλεσμα να συρθεί κάτω από σταθμευμένο όχημα επί της παραλιακής οδού.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική με τέσσερα οχήματα, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία με χρήση σάκων αέρα για να ανασηκώσουν το όχημα και να απεγκλωβίσουν τον ποδηλάτη ο οποίος είχε καταλήξει.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή λεωφόρο στο ρεύμα προς Πάτρα έχει διακοπεί από το ύψος της ΔΕΗ.