Πάτρα: Κατεπείγουσα έρευνα για την εγκατάλειψη των δυο νηπίων και του βρέφους, διέταξε ο Άρειος Πάγος

Κατεπείγουσα έρευνα παρήγγειλε ο Άρειος Πάγος στην Εισαγγελία Πατρών, για τη διερεύνηση της εγκατάλειψης των τριών κοριτσιών από την Αλβανή και τονα ομοεθνή σύντροφό της.

Με τον 27άχρονο απο την Αλβανία να παραμένει κρατούμενος στην Ασφαλεια Πατρών- σύμφωνα με πληροφορίες- πρόκειται να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να δει τα τρία κορίτσια.
Εν τω μεταξύ, στην  επιμονή του Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, η 20άχρονη Αλβανή Ρομά, η οποία εγκατέλειψε τα τρία κοριτσάκια, να περιφέρονται στους δρόμους της Πάτρας, πείστηκε να εμφανιστεί στο Τμήμα Ασφάλεια της Πάτρας, όπου και ανακρίνεται, για την εγκατάλειψη των δύο νηπίων και του βρέφους κοριτσιών.

Εντολή του Αρείου Πάγου προς την Εισαγγελία Πατρών, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης εγκατάλειψης των τριών ανήλικων

Οι Αστυνομικού ήταν σε συνεχή επικοινωνία με την 20άχρονη Αλβανή Ρομά, η οποία γέννησε  τα τρια ανήλικα και τα εγκατέλειψε στο δρόμο καθώς όπως ανέφερε στους Αστυνομικούς, ζει τον έρωτά της, με το νέο σύντροφό της. Η ίδια φέρεται να βρίσκεται σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Οι Αρχες επιχειρούν να την πείσουν να εμφανιστεί, καθώς όμως, όπως και ο 27άχρονος Αλβανός σύντροφός της, με τον οποίο απέκτησαν στα τέσσερα παιδιά διαβιούν παράνομα στη χώρα χωρίς έγγραφα, ήταν αρνητική.