Εξάρχεια: Έδωσε εντολή να επιτεθούν οικόσιτα πιτ μπουλ και χειροδίκησε στους Αστυνομικούς

Σε Αστυνομικούς στατικής φύλαξης κοντά στην οικία Φλαμπουράρη χειροδίκησε Λετονή “αλληλέγγυα” όταν επενέβησαν σε επεισόδιο με οδηγό ΤΑΞΙ κι έδωσε εντολή επίθεσης σε πιτ μπουλ που τη συνόδευαν να τραυματίστουν τους Αστυνομικούς.

Ξημερώματα Παρασκευής (24/03, περιπου 05.00) στα Εξάρχεια, πλησίον της οικίας του Αλέκου Φλαμπουράρη  αλλοδαπή “αλληλέγγυα” διαπληκτίζεται φραστικά με οδηγό ΤΑΞΙ και εισέρχεται στην πολυκατοικία όπου διαμένει και εξέρχεται με δύο σκυλιά -πιτ μπουλ- στα οποία δίνει εντολή να επιτεθούν στον αυτοκινητιστή .

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ σε στατική φύλαξη έξωτερικά της οικίας του Αλέκου Φλαμπουράρη προσεγγίζουν ώστε να επιληφθούν της κατάστασης. Ωστόσο η γυναίκα- υποστήριξε κατά την εξακρίβωση στοιχείων της ότι προέρχεται από τη Λετονία- εξύβρισε και χειροδίκησε σε έναν από τους ενστόλους. Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της, ωστόσο κατά την προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν, έδωσε εντολή στα δύο σκυλιά να επιτεθούν στους Αστυνομικούς.

Ενας Αστυνομικός δέχθηκε δάγκωμα στον αγκώνα ενώ συνάδελφος του γλίτωσε με σκισμενη.. τη στολή. Ο σκύλος επιτέθηκε να δαγκώσει και τρίτο Αστυνομικο ωστόσο η “αλληλέγγυα” τράβηξε το σκύλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά .

Η 35άχρονη από τη Λετονία με χειροπέδες οδηγήθηκε στο Α.Τ Εξαρχείων με “αλληλέγγυους” και άτομα του “χωρου” να αξιώνουν την απελευθέρωσή της και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο.