Πατήσια: Αντιεξουσιαστές επανακατέλαβαν κτήριο μετα απο εκκένωση κατάληψης- Σε προσαγωγές και συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ

Επεισόδια προκάλεσαν οργανωμένοι σε ομάδα, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου όταν επιτέθηκαν σε διμοιρία της ΥΑΤ, έξω από χώρο που τελουσε υπο κατάληξη και είχε εκκενωθεί από την αστυνομία

(09/12-17.00) Περισσότερα από 100 άτομα μετέβησαν στη συμβολή των οδών Νάξου και Ιππολύτου στα Πατήσια σε επανακατάληψη του χώρου του χώρου, ενώ σε προσπάθεια αποτροπής των προαγωγών τους, κατέφυγαν στην ταράτσα του κτηρίου.

Επεισόδια (09/12-16:00) στα Πατήσια (όρια Κυψέλης) από οργανωμένη ομάδα αντιεξουσιαστικού χώρου προχώρησαν σε απόπειρα επανακατάληψης σε χώρο που είχε εκκενωθεί από την αστυνομία τον περασμένο Αύγουστο.

Οι περίπου 100 ταραξιες έστησαν οδοφράγματα στη συμβολή των οδών Νάξου και Ιππολύτου και επιτεθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις με τους αστυνομικούς να προβαίνουν σε απωθησαν με χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Οι αντιεξουσιαστές διασκορπίστηκαν στη ευρύτερη περιοχή προς την Πατησίων και την οδό Πίνδου. Απο το χώρο πραγματοποιήθηκαν 17 προσαγωγές και δύο συλλήψεις.