Αμπελόκηποι: Συνελήφθησαν Αλγερινοί με Ποινικό Μητρώο- Εγκατέλειψε στα Επείγοντα τραυματία απο μαχαίρι τον ομοεθνή του και επιχείρησε διαφυγή

Με Ποινικό Μητρώο οι δύο Αλγερινοί ενεπλάκησαν σε αιματηρό επεισόδιο, με τον τραυματία να εγκαταλείπεται στο Νοσοκομείο και σε αναζητήσεις πληρώματα της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν τον οδηγό του ιδιωτικού οχήματος που τον μετέφερε

Σταθμός “Ζ” με σήμα (09/12-01.10) από το Κέντρο κλήθηκε να μεταβεί σε ενημέρωση και αναζητήσεις καθως στο Νοσοκομείο Έλενα ειχε διακομισθεί Αλγερινός τραυματίας απο μαχαίρι. Σύμφωνα με την ιδια ενημέρωση,  ο οδηγος του οχήματος ο οποίος τον μετέφερε,  αποχώρησε χωρις να αφησει στοιχεία.

Στο σημείο μετέβησαν τρεις σταθμοί της ομάδας “Ζ” με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν Golf με εναν επιβαίνοντα στη θεση του οδηγού και ως ύποπτος κλήθηκε σε έλεγχο.

Κρυμμένο επιμελώς στο οχημα οι αστυνομικοί της “Ζ” κατέσχεσαν πιστόλι αεροβόλο κανονικού βάρους και ποσότητα αίματος στο κάθισμα- προφανώς απο τον τραυματία.

Κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων του, ο Αλγερινός προέκυψε ότι σχετίζεται με τον επίσης Αλγερινό τραυματία που είχε διακομιστεί στα Επείγοντα, οι οποίοι διατηρούν βαρύ Ποινικό Μητρώο και είναι σεσημασμένοι.

Το αυτοκίνητο παρελήφθη ως πειστήριο και πρόκειται να εξετασθεί στη Δ.Ε.Ε. ενώ οι δύο Αλγερινοί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες να τους παραπέμπουν στον Εισαγγελέα.