Πατήσια: Αναζητούν τις επαφές της νεαρής γυναίκας- Το πτώμα της έφερε πισόπλατα τραύματα από μαχαίρι

Επιχείρησε να ζητήσει  βοήθεια, σύμφωνα με την εκτίμηση των Αστυνομικών, σύρθηκε πάνω σε τάφο, όπου και κατέληξε στα πολλαπλά πισόπλατα τραύματα από μαχαίρι.
Η νεαρή γυναίκα, το πτώμα της οποίας εντοπίσθηκε, απογευματινές ώρες της Τετάρτης (19/10) στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια, αναγνωρίστηκε από τους οικείους της και εξακριβώθηκαν  τα στοιχεία της.

Πρόκειται για την 32άχρονη Εφοριακό της Α ΔΟΥ Πειραιά, Δώρα Ζέμπερη η οποία δέχθηκε το μένος του δράστη με τα φονικά πλήγματα από το μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα το απόγευμα της Τέταρτης (18/10) βρίσκεσαι στο Β Νεκροταφείο, για να ανάψει το καντήλι στο μνήμα φίλου της, που έφυγε από τη ζωή στις αρχές του χρόνου, κάτι που συνήθιζε, όταν δέχτηκε τη φονική επίθεση.

Το μαχαίρι δεν εντοπίσθηκε στο χώρο του Κοιμητηρίου

Όπως διακριβώθηκε κατά την αυτοψία στο χώρο και τη νεκροψία απο το  ιατροδικαστή, το πτώμα της γυναίκας, φέρει πολλαπλές μαχαιριές στο αριστερό ημιθωράκιο, την πλάτη, το στήθος, και την κοιλιά. Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, δέχτηκε τα φονικά πλήγματα πάνω στον τάφο του γνωστού της, ενω στη συνέχεια φέρεται να σύρθηκε στο έδαφος, αναζητώντας βοήθεια, για περίπου 15 μέτρα, με το δράστη να της καταφέρει το μοιραίο θανατηφόρο πλήγμα στην καρδιά.

Το θύμα, φέρει αμυντικό τραύμα δύο εκατοστών στο χέρι καθώς προσπάθησε να αποφύγει τα φονικά χτυπήματα του δράστη απο το μαχαίρι.

Για τα ακριβή αιτια θανατου της, αναμένεται η ολοκλήρωση (19/10) της ιατροδικαστής εξέτασης και της διενέργειας νεκροτομής απο τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη.
Η Ασφάλεια εξετάζει, ως ενδεικτικά σενάρια, επίθεση από άτομο με διαταραχή συμπεριφοράς, είτε να πρόκειται για ληστεία με τραγική εξέλιξη για τη νεαρή γυναίκα.
Προανάκριση και έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.